Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Όταν χάνει, χάνει. Δεν αστειεύεται...

Ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει να ηττηθεί από τις τρεις τελευταίες βαθμολογικά ομάδες της διοργάνωσης. Μία από αυτές τις ήττες να είχε αποφύγει (Γαλατά εκτός, Μακάμπι εντός και χθες) θα ήταν ισόβαθμος στην 1η θέση με ΤΣΣΚΑ και Ρεάλ. Θα πει κάποιος βέβαια ότι μπορεί να είχε χάσει άλλα ματς (πχ. στο ΟΑΚΑ ή στη Βαρκελώνη κλπ.), ή η ΤΣΣΚΑ να μην είχε χάσει στο Κάουνας, αλλά αυτή τη βαθμολογία έχουμε, αυτό συμπεραίνουμε και δεν μπορούμε να βασιστούμε στις υποθέσεις.
Ατομικά...
Σπανούλης μέτριος προς κακός, πολλές λάθος πάσες.
Λοτζέσκι ντεφορμέ τον τελευταίο καιρό, χθες 0/7 εντός πεδιάς.
Μιλουτίνοφ αργός στην άμυνα.
Γουότερς ήταν αυτή τη φορά αργός οργανωτικά, με πολύ ντρίμπλα και όχι καλές επιλογές.
Ο Μάντζαρης κρατούσε με τα 3/4 τρίποντα κοντά στο σκορ στην 3η περίοδο, αλλά στο τέλος ο Σφαιρόπουλος προτίμησε τον Γκριν, ο οποίος είχε στο 1ο ημίχρονο μηδέν πόντους, αλλά σκόραρε στο τέλος 10 πόντους και για αυτό προφανώς προτιμήθηκε.
Όαση στο κακό επιθετικά παιχνίδι της ομάδας, οι Παπανικολάου, Πρίντεζης και Μπιρτς.

Ομαδικά...
Όταν δέχεσαι 99 πόντους δεν περιμένεις να κερδίσεις. Η Μιλάνο είναι ομάδα ρυθμού και ο Ολυμπιακός όντας κάκιστος αμυντικά, της έδωσε το δικαίωμα να ελπίζει στη νίκη. Αργοί αμυντικά οι ερυθρόλευκοι με κακές περιστροφές και βοήθειες στην άμυνα, αργές επιστροφές στην άμυνα, έχαναν τον προσωπικό τους αντίπαλο με το πρώτο βήμα για drive, αμέτρητα κοψίματα στην πλάτη της άμυνας και εύκολα καλάθια για τους Ιταλούς. Όταν είναι να χάσει ο Ολυμπιακός, χάνει. Δεν αστειεύεται... Κατάφερε να κάνει τον Πάσκολο να φαίνεται Αντετοκούνμπο, αναδεικνύοντας τον σε MVP...

Σημαντικό το ματς την Παρασκευή στο Σ.Ε.Φ. με την Μπάμπεργκ. Ίσως ήταν το μυαλό τους εκεί από χθες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Devotion