Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Που οφείλεται η άνοδος του Μπουρούση / Δύσκολη η συνέχεια

Χωρίς να εντυπωσιάσει ο Παναθηναϊκός, πήρε μιας ύψιστης σημασίας νίκη επί της Μπαρτσελόνα που τον ανεβάζει βαθμολογικά και πολύ περισσότερο ψυχολογικά. 
Μεγάλη εμφάνιση του Μπουρούση αναφέρουν τα μέσα. Όντως ο Μπούρου έπαιξε 32+ λεπτά καθώς ο Σίνγκλετον δεν ήταν 100% έτοιμος και αγωνίστηκε μολις 20', αρκετά κάτω από το μέσο όρο του. Στέκομαι στο χρόνο συμμετοχής του Μπουρούση γιατί νομίζω είναι και το κλειδί για την αγωνιστική του άνοδο. Ο μέσος χρόνος συμμετοχής του ως τώρα στην Ευρωλίγκα ήταν περίπου 18'. Και πρόπερσι στη Ρεάλ που δεν αγωνιζόταν πολύ, ήταν μέτριος. Πέρσι στη Λαμποράλ που είχε μεγάλο ρόλο-χρόνο συμμετοχής, ήταν αποδοτικός και αποτέλεσε έναν από τους τοπ Σέντερ της σεζόν. Αντίστοιχα και στην εθνική έχει καταλυτικό ρόλο καθώς αγωνίζεται ως βασικός με μεγάλο και ενεργό ρόλο στο παιχνίδι της ομάδας. Που καταλήγουμε...

Ο Μπουρούσης προφανώς είναι παίχτης ρυθμού. Όσο παίζει βελτιώνει την απόδοσή του και βοηθάει περισσότερο την ομάδα. Θα πρέπει ο Πασκουάλ να τον βάλει περισσότερο στο παιχνίδι της ομάδας, εκμεταλλευόμενος τις δυνατότητες του να δημιουργεί και να σκοράρει από το ποστ. Ο Μπουρούσης, όπως και άλλοι Έλληνες (πχ. Παπάς) πρέπει να παίζουν περισσότερο. 

Δύσκολο ματς το επόμενο ματς στο Βελιγράδι την Πέμπτη για τους πράσινους κόντρα στο φορμαρισμένο Ερυθρό Αστέρα που το τελευταίο διάστημα κερδίζει μέσα-έξω όπου βρεθεί, έχοντας ενα σερί 6 νικών. Χθες (Τρίτη) έριξε 20άρα μέσα στη Μπασκόνια. Και οι δυο ομάδες είναι στο 11-8 και αυτό δείχνει και την κρισιμότητα του αγώνα για την κούρσα της τελικής κατάταξης. 
Αυτό που λείπει από τον Παναθηναϊκό είναι η σταθερότητα και κυρίως η καλή παρουσία στα εκτός έδρας παιχνίδια. Για να δούμε... "Πέμπτη κοντή γιορτή"...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Devotion