Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2017

Μία βδομάδα πριν το Ευρωμπάσκετ

Καλάθης, Σλούκας, Παππάς, Μάντζαρης, Λαρεντζάκης, Παπανικολάου, Παπαπέτρου, Αντετοκούνμπο, Μήτογλου, Αγραβάνης, Πρίντεζης, Μπουρούσης, Παπαγιάννης, Μπόγρης. 


Ο Μίσσας δοκιμάζει σχήματα αν και πιστεύω στο μυαλό έχει καταλήξει στους 12 εκ των 14 προαναφερθέντων. 


Ο Μπόγρης πιστεύω πρέπει να μείνει, θα βοηθήσει την ομάδα. Είναι ουσιαστικός, έχει περισσότερη φρεσκάδα από τον Μπουρούση και περισσότερη εμπειρία από τον Παπαγιάννη. 


Καλή η ενέργεια του Αντετοκούνμπο στο παιχνίδι, θα χρειαστεί στους αγώνες, αλλά προς όφελος της ενίσχυσης του περιφερειακού σουτ, ίσως να ήταν καλή και η επιλογή Μήτογλου, όμως είναι ακόμα άπειρος ο νεαρός. 

Αν σκεφτούμε ότι Καλάθης, Σλούκας, Μάντζαρης, Παππάς στα γκαρντ είναι σίγουροι, στο 3 οι Παπανικολάου και Παπαπέτρου, στη front line Πρίντεζης, Μπουρούσης, Παπαγιάννης και Αγραβάνης (που μπορεί να παίξει κατά συνθήκη και στο 5), μένουν 2 θέσεις για τους Μπόγρη, Αντετοκούνμπο και Μήτογλου (ως φαίνεται ο Λαρεντζάκης έχει ουσιαστικά κοπεί). 


Από την εικόνα στα φιλικά (τα έχω δει όλα!), εκτιμώ η μάχη θα γίνει μεταξύ Μήτογλου και Αντετοκούνμπο, καθώς βλέπω τον Μίσσα να πιστεύει στον αρκετά στον Μπόγρη. Μεταξύ λοιπόν των δύο, εκτιμώ οτι θα μείνει εκτός ο Μήτογλου, καθώς η ομάδα χρειάζεται περισσότερη ενέργεια στην άμυνα που ο Θανάσης μπορεί να την προσφέρει ως ρολίστας και μπορεί να παίξει και στο 3. Αυτό θα φανεί βέβαια περισσότερο και στα δύο επόμενα φιλικά του Ακρόπολις.


Επόμενο ματς της Εθνικής, σήμερα (Πέμπτη) με την Ιταλία στις 21:00 (θα καλυφθεί και από την ΕΡΤ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Devotion